Публична изява по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС) – фаза І“

На 11.04.2018г. се проведе публична изява с група „Етика и протокол на храненето“ заложена по проект:  „Твоя час“ на тема: „Добри обноски на масата-вербално и невербално общуване“

 

В публичната изява взеха участие ученици от Х„а“ клас. Мероприятието протече спокойно.Учениците проявиха заинтересованост и активност.Постигнати бяха задоволителни резултати.Учениците бяха разработили есета по темата. Една от разработките беше посветена на „Вербалното общуване“.Учениците коментираха приликите и разликите при вербалното и невербалното  общуване, разбраха важността на проблема за правилното разбиране между хората.

Бяха  поставили   аргументирани  тези, като накрая трябваше да се обосноват за постигнатите цели на зададените им задачи.

Участието в тази изява беше полезно за учениците, за да могат в бъдеще да усъвършенстват придобитите знания и умения, да отстояват своята позиция аргументирано и целенасочено, да проявяват критичност и творческо мислене.

На публичната изява бяха поканени директора на ПГ „Златю Бояджиев“ и учители.

dav